Bestrating waar u jaren van geniet!

Elke bestrating ligt in het zicht. Daarom is het belangrijk dat de tegels of stenen netjes liggen en het oppervlak te allen tijde recht blijft liggen. Dat is precies wat wij voor u realiseren!

Welke type bestrating kunnen we voor u leggen?

We hebben ervaring met elk type bestrating. Of het nu om een kleinschalig project gaat, zoals een oprit. Of een grootschalig project, zoals een volledige straat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat we zoal bestraten:

  • Het bestraten van een oprit.
  • Het aanleggen van een terras in uw tuin.
  • Het leggen van sierbestrating in een plantsoen.
  • Het realiseren van bestrating bij bedrijfsgebouwen.
  • Het verzorgen van bestrating voor straten en pleinen.

Voor grote projecten kunnen we ook machinaal bestraten. Uitgestrekte oppervlakten worden zo in rap tempo bestraat. Daarmee boekt u een enorme tijdwinst.

De afvoer van hemelwater

Bij elke bestrating is het cruciaal om naar de afvoer van hemelwater (regen) te kijken. Bij kleinschalige oppervlakten, zoals een tuin, is het meestal voldoende om de tegels ietwat schuin te leggen. Bij grotere projecten ontstaat al gauw de noodzaak om leidingen en straatkolken te plaatsen die het water kunnen afvoeren.

Welke oplossing het beste voor u is, hangt van de situatie af. Maar we zullen altijd ons advies geven en in overleg met u de juiste keuze maken.

Waarom kiezen voor Keuben Infra?

Keuben Infra heeft jarenlange ervaring op het gebied van bestrating. Maar dat alleen maakt een project niet succesvol. Alles valt of staat met hoe wij omgaan met uw wensen. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw vraag, geven we een gedegen advies en komen we samen tot een resultaat dat aan uw wensen voldoet.

Dankzij de moderne apparatuur en het vakmanschap die wij in huis hebben, leveren we zorgvuldig werk af. Dat doen we trouwens niet alleen in de regio Doetinchem, maar door heel Nederland en zelfs Duitsland!

Contact of vrijblijvend een offerte aanvragen? Benieuwd of we u ook kunnen helpen met bestraten? Óf wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u gerust even contact met ons op!

Recente projecten