Grondwerk waar u op kunt bouwen!

Grondwerk staat aan de basis van alle bouwprojecten. Zonder een goede basis valt de rest om. Daarom is het handig om een gedegen ondergrond te leggen voor uw bouwproject. En dat is precies waar we u bij helpen!

Welke grondwerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren?

Er zijn veel soorten grondwerkzaamheden die we kunnen uitvoeren. Feitelijk doen we alles. Maar om wat meer duidelijkheid te scheppen, geven we hieronder een aantal concrete voorbeelden waarbij we kunnen helpen:

  • Afvoeren van oude, vervuilde grond uit uw tuin.
  • Nieuwe grond aanleveren als basis voor beplanting.
  • Advies en ondersteuning bij het werken met vervuilde grond.
  • Grondwerk voor de aanleg van funderingen bij nieuwbouwprojecten.
  • Ophoogzand en menggranulaat leveren en verwerken voor de aanleg van bestrating.

Waarom kiezen voor Keuben Infra?

Keuben Infra heeft jarenlange ervaring op het gebied van grondwerkzaamheden. Maar dat alleen maakt een project niet succesvol. Alles valt of staat met hoe wij omgaan met uw wensen. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw vraag, geven we een gedegen advies en komen we samen tot het resultaat dat u zoekt.

Dankzij de moderne apparatuur en het vakmanschap die wij in huis hebben, leveren we zorgvuldig werk af. Dat doen we trouwens niet alleen in de regio Doetinchem, maar door heel Nederland en zelfs Duitsland!

Contact of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Benieuwd of we u ook kunnen helpen met grondwerkzaamheden? Óf wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u gerust even contact met ons op!